Monday, March 15, 2010

…Post aniversar…

 

Când timpul trece îți rămân de făcut următoarele:

- te miri până îți trosnesc fălcile gâdindu-te la cum trece vremea, mai scapi un oftat, mai aduci aminte prietenilor cum era “pe vremea ta” și eventual faci o vizită scheletului din șifonier.DSC01294

-abordezi situația cu un zâmbet cinic, abia afișat și strângi din dinți când îți dai seama că ai mai puțin păr pe cap, devi brusc un vizionar și te pui pe făcut planuri, presat fiind de puținele lucruri făcute până atunci; nu e cazul să disperi toana asta cu viziunea de cele mai multe ori, trece în maxim o săptămână.

-dacă obișnuiești să vorbești mult îți vine dintr-o dată să taci, nu pentru că ai simți nevoia să asculți mai mult pe ceilalți ci pur și simplu ai epifania faptului că, de o vreme, persoana pe care o plictisești cel mai mult ești chiar tu.

-dacă obișnuiești să vorbești puțin îți vine dintr-o dată să vorbești mult, acest lucru este observat rapid de ceilalți care se văd puși în situația de a cântări, evalua și proceda cât mai firește, potrivit acestei bruște schimbări comportamentale…nu e cazul să te sperii, dimpotrivă s-ar putea să-ți dai seama că prieteni sunt doar acei ce te bagă în seama și atunci când nu vorbești deloc și atunci când tot ce pot face e să te întrerupă pentru că nu te-ai putea opri altfel din pălăvrăgit.

-începi să adormi mai greu, și ești urmărit de obsedantul gând că de mâine vei fi mai bun…nu ai idee când anume ar fi maine-le respectiv, cert e că, dimineața abia îți amintești cum te cheamă.

-detaliile devin piese de bază în ecuațiia vieții tale sociale, de cum le vei putea exprima sau folosi, tind să cred că va ține restul maturizarii tale.

Ce bine că un blog nu trece prin așa ceva.

Mai sunt câteva zile și se face un an de când am apărut pe virtual cu ciudățeniile mele scrise. Mi-a plăcut, așa că, deși ceva mai sporadic, o să mai activez pe aici o perioadă. Pentru partea în care mi se urează numai lucruri faine, ani mulți, fericiri și tot felul de asemănări…las loc pentru voi, asta în cazul în care există “voi”. Da…cine mă cunoaște știe ce glumeț sunt.

5 comments:

  1. Da, esti foarte glumet. La cat mai multe postari si la cat mai multi ani de scris... Muulta bafta si drum bun..(prietenii stiu de ce;))
    Danutz(SRL)

    ReplyDelete
  2. hehe ce te-ai luat si tu de rime =))

    ReplyDelete
  3. La MUNTI Ani, Cornelus... :))

    :)) G.R.D.A.C (clasa a V-a A) remember? =))

    ReplyDelete